Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام پالایشگاه اصفهان امسال به دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شرایط ویژه بهداشتی کشور، با حفظ فاصله‌گذاری فیزیکی و همزمان به صورت آنلاین، برگزار شد و طی آن گزارش فعالیت و وضع عمومی شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۸ مورد بررسی قرار گرفت.

گزارش مزبور با تکیه‌بر اطلاعات ارائه‌شده در صورت‌های مالی، وضعیت عمومی شرکت، فعالیت‌های انجام‌شده و در حال انجام شرکت پالایش نفت اصفهان و عملکرد هیات مدیره آن را دربرمی گرفت که با حضور ۳۵/۷۹ درصد از سهامداران بررسی شد و در پایان نیز رقم سود صاحبان سهام از سال مالی منتهی به اسفند ۹۸ بنا به پیشنهاد هیات مدیره  ۴۰۰ ریال برای هر سهم تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت پالایشگاه اصفهان، مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان در آغاز این رویداد ضمن یادآوری چشم‌انداز پالایش نفت اصفهان برای سال ۱۴۰۰ گفت: هدف ما سرآمدی شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های نفتی است.

مرتضی ابراهیمی در تشریح این چشم‌انداز به اهداف کلان شرکت در ارتقای عملکرد زیست‌محیطی، ایمنی و انجام مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت منابع انرژی، مدیریت بهینه دارایی‌ها و ارتقای توان بازاریابی و فروش اشاره کرد و گفت شرکت به استراتژی‌های خود در جهت رسیدن به این چشم‌انداز متعهد بوده و در مسیر آن حرکت می‌کند.

وی در مورد اقدامات سال مالی گذشته این شرکت گفت: این شرکت  توانسته در پایان سال مالی منتهی به اسفند ۹۸ سرمایه خود را تا ۵۱ هزار میلیارد ریال افزایش دهد.

شرکت پالایش نفت اصفهان پیشرو در اجرای مسئولیت‌های اجتماعی

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان عملکرد این مجموعه در اجرای مسئولیت اجتماعی و حفظ محیط‌زیست را یادآور شد و گفت: در سال گذشته پرداخت بیش از  ۲۵۲ میلیارد ریال تنها بخشی از کمک‌های بلاعوض این شرکت در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی بوده که از میان آن‌ها می‌توان بالغ بر  ۱۳۹ میلیارد ریال کمک به صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان اصفهان و مجموع ۹۰ میلیارد ریال کمک جهت مقابله با کرونا که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری اصفهان قرار گرفت، اشاره کرد.

ابراهیمی ادامه داد: این شرکت در ایام مبارزه با شیوع ویروس کرونا، ماده ضدعفونی مولتی اکسیدان تولید و در اختیار سازمان های متقاضی قرار می دهد. کمک به تکمیل برخی پروژه‌های عمرانی، خرید اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان نیز از جمله فعالیت‌های شرکت پالایش نفت اصفهان هستند که در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت انجام‌شده است.

وی تصریح کرد: مجمع با بیشترین آراء به هیأت مدیره اجازه داد در سال جاری  با رعایت صرفه و صلاح شرکت به تشخیص خود و در راستای تکالیف اجتماعی برای حمایت از پروژه هایی نظیر پروژه های حفاظت از محیط زیست، فرهنگی، ورزشی، بهداشتی و سایر سازمان های ذیصلاح قانونی به صورت بلاعوض یا تسهیلات خارج از آیین نامه معاملاتی شرکت و همچنین پروژه های آبرسانی با لحاظ مصوبات هیات دولت و کارگروه ملی سازگاری با کم آبی و همچنین کارگروه استانی سازگاری با کم آبی و سایر مکاتبات دریافتی در این خصوص ازطریق مراجع ذیربط استانی تا سقف ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه کند که سقف ۳۵۰میلیارد ریال آن برای پروژه تأمین آب مورد نیاز شرکت از خلیج فارس و تتمه مصوبات کارگروه ملی استانی سازگاری با کم آبی تامین آب پایدار شرکت و ۳۰۰میلیارد ریال دیگر برای سایر فعالیت های اجتماعی است.

حرکت در مسیر صیانت از محیط‌زیست

عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به ارائه گزارش از عملکرد زیست‌محیطی شرکت پرداخت و گفت: در سال گذشته مدیریت پسماند و ضایعات عادی، صنعتی و ویژه ادامه پیداکرده است، لجن‌ها و خاک‌آلوده در سایت مخصوص انتقال‌یافته و پروژه تفکیک عایق‌های حرارتی مستعمل بر اساس آنالیز دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.

ابراهیمی اضافه کرد: مدیریت پساب با تصفیه و بازگردانی ۳۲۰ مترمکعب در ساعت، تصفیه و بازگردانی ۴۰۰ مترمکعب از پساب تصفیه‌خانه صنعتی به همراه استفاده از دستگاه UV برای گندزدایی فاضلاب بهداشتی و عقد قرارداد با شرکت‌های معتمد سازمان حفاظت از محیط‌زیست برای پایش آلاینده‌های آب از دیگر فعالیت‌های زیست‌محیطی پالایشگاه است.

وی با بیان این که ادامه فعالیت پالایشگاه اصفهان در گرو راه اندازی واحدهای گوگردزایی است و تمام فرآورده های نفتی این شرکت تا سال ۱۴۰۴ بر اساس استانداردهای یورو ۴ و ۵ تولید خواهد شد، گفت: در حال حاضر تمام بنزین تولیدی این شرکت که روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر بوده منطبق با استاندارد یورو ۵ است.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به اینکه از حدود ۲۲ میلیون لیتر گازوئیل تولیدی روزانه این شرکت فقط حدود ۲ میلیون لیتر آن  بر اساس استاندارد یورو است، افزود: با بهره برداری واحد تصفیه گازوئیل این شرکت در بهار سال ۱۴۰۰ تمام گازوئیل تولیدی پالایشگاه اصفهان مطابق با استاندارد یورو خواهد شد.

وی با بیان اینکه قرارداد ساخت واحد گوگرد زدایی از نفت کوره این شرکت توسط یک شرکت ایرانی امضاء شده است، گفت: این پروژه به دلیل پیچیدگی های خاصی که دارد تا ۴ سال آینده به بهره برداری می رسد. با راه اندازی واحد مزبور، تمام فرآورده های نفتی آن بر اساس یورو ۴ و ۵ تولید می شود و معضل زیست محیطی پالایشگاه اصفهان رفع خواهد شد. همچنین با بهره برداری واحد گرانول سازی گوگرد پالایشگاه اصفهان و با رعایت تمام استانداردهای زیست محیطی و با موافقت سازمان حفاظت از محیط زیست واحدهای گرانول سازی گوگرد و حلال ها از فهرست آلایندگی خارج شده است.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه پالایشگاه اصفهان برای تامین آب مورد نیاز واحدهای عملیاتی خود به ساخت ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه پساب شاهین شهر با ظرفیت حدود ۷۵۰ متر مکعب در ساعت اقدام کرده است، گفت: در حال حاضر حدود ۴۰۰ متر مکعب  در ساعت پساب شاهین شهر از طریق ایستگاه پمپاژ به این تصفیه خانه منتقل و پس از تصفیه در فرایند تولید استفاده می شود.

ابراهیمی یکی دیگر از اقدام های این شرکت برای کاهش مصرف آب در پالایشگاه اصفهان در بحران کم آبی، را به روز رسانی برج های خنک کننده برای جلوگیری از تبخیر و هدر رفت آب و همچنین استفاده از برق سراسری در واحدهای عملیاتی اعلام کرد و افزود: این شرکت برای تامین برق مورد نیاز واحدهای عملیاتی خود و کاهش آب مصرفی به خرید ۶۰ مگاوات برق از شبکه سراسری اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه پالایشگاه اصفهان در حال حاضر ۱۶ مگاوات برق از شبکه سراسری دریافت می کند، گفت: به ازای تولید هر مگاوات برق،  ۶ تُن آب مصرف می شود که با احتساب ۱۶ مگاوات برق دریافتی از شبکه سراسری، حدود ۸۰  متر مکعب آب در ساعت صرفه جویی شده است و با بهره برداری واحدهای جدید و استفاده کامل از برق شبکه سراسری، ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر مکعب آب در ساعت در پالایشگاه اصفهان صرفه جویی خواهد شد.

پروژه‌های اجراشده و در دست اجرا

ابراهیمی گفت: پروژه گوگردزدایی از ته‌مانده‌های برج تقطیر از دیگر پروژه‌های مهمی دیگری است که نقش مهمی در تهیه خوراک واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تولید محصولات سبک باارزش افزوده بالا دارد. این پروژه مهم که یکی از اهداف آن افزایش تولید محصولات سبک و کاهش تولید محصولات سنگین و رسیدن به حجم ۲۰ میلیون لیتر بنزین در روز است، در پی کناره‌گیری شرکت کره‌ای، تکمیل آن به یکی از شرکت‌های توانمند داخلی سپرده‌شده که با تأمین مالی مناسب از سوی سهامداران، امیدواریم به‌نحو مطلوب  تکمیل شود.

مدرنیزه کردن سیستم برق پالایشگاه و به‌روزرسانی آن‌ها مطابق استانداردهای جهانی در جهت تأمین پایدار و پیوسته برق واحدهای عملیاتی پالایشگاه در کنار بازسازی برج خنک کننده A و احداث ایستگاه تقلیل فشار گاز طبیعی با ظرفیت ۳۰۰ هزار مترمکعب بر ساعت ازجمله طرح‌هایی هستند که ابراهیمی در کنار چندین طرح و پروژه دیگر از آن‌ها نام برد، طرح‌هایی که در سال گذشته به پایان رسیده و یا در سال جاری  به پایان می‌رسند.

انتهای پیام

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پالايشگاه شرکت پالایش نفت اصفهان شرکت پالایش نفت اصفهان مسئولیت های اجتماعی پالایشگاه اصفهان واحدهای عملیاتی استاندارد یورو میلیارد ریال محیط زیست شبکه سراسری بهره برداری میلیون لیتر مگاوات برق زیست محیطی مورد نیاز سال مالی خواهد شد متر مکعب بر اساس کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰

به گزارش خبرآنلاین، بارندگی‌های اخیر این پرسش را پر رنگ کرده است که از نظر بارش در چه وضعی هستیم؟ آیا خشکسالی تمام شده است؟

مهدی زارع، کارشناس محیط‌ زیست، در این‌باره می‌گوید: خشکسالی هواشناسی یک نیروی محرکه طبیعی اصلی بیابان‌زایی است و به دلیل دوره‌های طولانی مدت کم بارش رخ می‌دهد. کمبود آب و همچنین استفاده بی رویه از منابع آبی، عمدتاً برای کشاورزی، تعادل آبی منفی و تغییر در پوشش گیاهی ایجاد می‌کند و بیابان‌زایی را تسریع می‌کند.

او با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات سیاسی مختلف در گذشته، بیابان‌زایی همچنان یک معضل جدی زیست‌محیطی در بسیاری از مناطق ایران است، ادامه می‌دهد: شاخص‌های خشکسالی و خشکی حاصل از داده‌های بلندمدت دما و بارندگی وقوع خشکسالی طولانی‌مدت در مناطق مختلف اقلیمی ایران را نشان می‌دهد. خشکسالی‌های شدید و فوق‌العاده شدید هواشناسی در دهه‌های اخیر با رشد سریع جمعیت، شور شدن خاک و مدیریت ضعیف منابع آب نیز به عنوان محرک‌های اصلی انسانی در نظر گرفته می‌شوند.

این استاد پژوهشکده زلزله‌شناسی توضیح می‌دهد: درصد جمعیت روستایی در ایران رو به کاهش است و مناطق شهری به سرعت در حال رشد هستند. از دهه پنجاه شمسی، میزان استفاده از آب‌های زیرزمینی در ایران حدود ۴ برابر شده و میانگین کاهش سالانه سطح آب زیرزمینی حدود ۵۰ سانتی‌متر بوده است. بیابان‌زایی را نمی‌توان به طور کامل متوقف یا مدیریت کرد، اما می‌توان با اتخاذ برخی راهبردهای مدیریت پایدار زمین آن را کاهش داد.

زارع با اشاره به اینکه رویدادهای طبیعی شدید مانند خشکسالی و سیلاب می‌تواند با تغییرات اقلیمی مرتبط باشد، می‌گوید: بررسی شاخص خشکسالی نشان داده است که روندی منفی به ویژه در فلات مرکزی با اقلیم خشک و نیمه خشک برقرار است. این روند منفی منجر به افزایش خشکی در آینده و بدتر شدن وضعیت خشکسالی شدید فعلی در مناطق خشک و نیمه خشک خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که کدام نواحی ایران در معرض بیابان‌زایی هستند، ادامه می‌دهد: مردم فلات مرکزی ایران نسبت به سایر نقاط کشور در معرض خطر خشکسالی شدید و بیابان‌زایی هستند. افزایش مدت و شدت خشکسالی منجر به افزایش مهاجرت خواهد شد.

زارع معتقد است: مشارکت سازمان‌های مردم نهاد محلی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت آب برای دستیابی به مدیریت پایدار حوزه آبخیز، مطالعه بهترین روش‌های تأمین و ذخیره‌سازی آب و سامانه‌های آبیاری اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری مصرف آب، انتخاب مدیران مناسب و چارچوب‌های مدیریتی مناسب در طرح‌های توسعه روستایی برای ایجاد بستر مناسب برای تسریع در روند مبارزه با بیابان‌زایی و توسعه برنامه‌های چند رشته‌ای برای ترکیب یافته‌های علمی مدرن با دانش بومی از روش‌هایی است که می‌توان در مدیریت خشکسالی به کار بست.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اظهار می‌کند: در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بارندگی ایران به طور متوسط حدود ۱۱ درصد، آب‌های سطحی حدود ۴۴ درصد و آب‌های تجدیدپذیر حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. در دهه‌های اخیر میانگین دمای شهرهای اصلی ایران حدود ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. پیش‌بینی‌ها تا ۱۴۱۵ بین ۰.۷ (در سناریوی متوسط) تا ۱ (در بدترین حالت) درجه افزایش دما را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه در ایران کاهش حدود ۱۵ درصدی بارش و از سوی دیگر افزایش تا حدود ۴.۵ درجه سانتی گراد در میانگین دمای ایران در هفت دهه آینده پیش‌بینی شده و اگر اقدامات فوری برای حل این مشکلات انجام نشود، وضعیت می‌تواند به زودی فاجعه‌بارتر شود، می‌گوید: آب تنها منبع طبیعی است که جایگزینی ندارد و نیاز به آن طاقت فرسا، ثابت و فوری است. رقابت برای دستیابی به منابع کمیاب آب، حداقل به صورت ناخودآگاه، می‌تواند افراد را به رفتارهای خودخواهانه، غیرهمکاری و حتی تهاجمی و خشونت‌آمیز سوق دهد. علاوه بر این، کمبود بارش ممکن است درآمد مردم را کاهش دهد، مثلاً در بخش کشاورزی، و بنابراین، اضطراب و استرس مرتبط می‌تواند مردم را به سمت خشونت سوق دهد.

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899097

دیگر خبرها

  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین