Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@08:12:14 GMT

بودجه ۴۹۵ میلیون یورویی برای تولید گازوئیل یورو۵

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۲۳۵۰

بودجه ۴۹۵ میلیون یورویی برای تولید گازوئیل یورو۵

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان ضمن اشاره به بودجه ۴۹۵ میلیون یورویی پروژه تصفیه گازوئیل این شرکت گفت: با بهره‌برداری این پروژه در ابتدای سال آینده، تمام ۲۰ میلیون لیتر گازوئیل تولیدی روزانه این شرکت، مطابق با استاندارد بین‌المللی یورو ۵ خواهد شد.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت اصفهان، مرتضی ابراهیمی در مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام این شرکت که با حضور حدود ۷۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۳ درصد سهامداران برگزار شد، ضمن اشاره به جایگاه دوم این شرکت در میان پالایشگاه‌های کشور، مقدار این خوراک را ۳۶۰ تا ۳۷۵ هزار بشکه در روز اعلام و اظهار کرد: شرکت پالایش نفت اصفهان نخستین شرکت پالایشی کشور ازنظر تنوع تولید فرآورده‌های نفتی است.

وی افزود: تولید حلال (۴۰۶) جدیدترین فرآورده نفتی شرکت پالایش نفت اصفهان بوده که به دست متخصصان این شرکت تولیدشده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به این‌که بنزین، گازوئیل و نفت کوره بیشترین فرآورده‌های نفتی این شرکت را تشکیل می‌دهد، گفت: با بهره‌برداری طرح بنزین سازی در سال ۹۵، تمامی بنزین تولیدی پالایشگاه اصفهان به استاندارد یورو ۵ ارتقا یافت و در این زمینه می‌توان گفت شرکت پالایش نفت اصفهان تنها شرکت پالایشی کشور بوده که تمام بنزین تولید آن مطابق با استاندارد یورو ۵ است.

ابراهیمی در ادامه، علت افزایش سرمایه این شرکت را انجام و تکمیل پروژه‌های تعریف‌شده در پالایشگاه اصفهان اعلام کرد و افزود: پروژه‌های در دست اجرای این شرکت به سه بخش بهینه‌سازی و بهبود فرآیند، حفظ ظرفیت و همچنین RFCC تقسیم‌بندی می‌شود.

وی با اشاره به پروژه تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان گفت: این پروژه تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت داشته است. باید توجه داشت که با بهره‌برداری این پروژه در ابتدای سال آینده، تمام ۲۰ میلیون لیتر گازوئیل تولیدی روزانه این شرکت، مطابق با استاندارد بین‌المللی یورو ۵ خواهد شد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان افزود: اخیراً ظرفیت تولید گازوئیل یورو ۴ این شرکت از دو میلیون لیتر به چهار میلیون لیتر در روز افزایش‌یافته است که البته با بهره‌برداری پروژه تصفیه گازوئیل، همه گازوئیل تولیدی پالایشگاه اصفهان به استاندارد بین‌المللی یورو ۵ ارتقا می‌یابد.

ابراهیمی با اشاره به بودجه ۴۹۵ میلیون یورویی پروژه تصفیه گازوئیل، اظهار کرد: با بهره‌برداری این طرح، ترکیبات گوگردی گازوئیل تولیدی پالایشگاه اصفهان از ۱۰ هزار به ۱۰PPM کاهش می‌یابد.

وی درباره پروژه گوگردزدایی از ته‌مانده برج‌های تقطیر (RHU) نیز گفت: این پروژه حدود شش درصد پیشرفت دارد و با پیش‌بینی حدود ۶۰۰ میلیون یورو هزینه در سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در ادامه بابیان این‌که در قالب پروژه‌های حفظ ظرفیت شرکت نفت اصفهان حدود ۱۷ طرح در حال اجرا است، ساخت دو دستگاه بویلر، بازسازی برج خنک‌کننده‌ها برای صرفه‌جویی در مصرف آب، ایستگاه تقلیل گاز برای تأمین گاز پروژه جنوبی و ساخت سیستم بازیافت گاز LPG را از مهم‌ترین این طرح‌ها برشمرد و گفت: دو دستگاه بویلر تا آخر امسال به‌طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به پروژه بازیافت LPG این شرکت که در حال اجرا است اشاره کرد و افزود: با بهره‌برداری این طرح، میزان قابل‌توجهی از گاز LPG در واحد بنزین سازی استحصال می‌شود که بخشی از آن عرضه و بخش دیگری به‌عنوان سوخت جایگزین و ارزان‌قیمت در پالایشگاه استفاده خواهد شد.

ابراهیمی ارتقا کیفیت فرآورده‌های نفتی پالایشگاه اصفهان را الزامی و اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: این شرکت باید فرآورده‌های نفتی خود را به استاندارد بین‌المللی یورو ارتقا دهد. حدود ۲۰ تا ۲۲ درصد فرآورده‌های پالایشگاه اصفهان را نفت کوره تشکیل می‌دهد و با راه‌اندازی پروژه گوگردزدایی از نفت کوره، این شرکت به یک فرآورده مرغوب و در حد سوخت دیزل تبدیل خواهد شد که صرفه اقتصادی خوبی برای شرکت به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 448949

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شپنا پالايشگاه اصفهان شرکت پالایشگاه اصفهان گازوئیل گازوئیل یورو5 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان بهره برداری پالایشگاه اصفهان فرآورده های نفتی گازوئیل تولیدی میلیون یورو میلیون لیتر خواهد شد یورو ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۲۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • فعال‌سازی بند فسخ قرارداد، تنها راه خرید مارکوس تورام از اینتر
  • میلان و اینتر چگونه برای خرید یاشوا زیرکزی رقابت می‌کنند؟