Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین اصفهان؛

شركت پالایش نفت اصفهان به‌عنوان یكی از بزرگ‌ترین و استراتژیك ترین صنایع كشور، وظیفه دارد به‌عنوان یك مسئولیت اجتماعی، سوخت مورد نیاز جامعه و مردم را با کیفیت‌های استاندارد تهیه کند. همین احساس مسئولیت اجتماعی و تعلق عمیق به جامعه و مردم باعث شده تا مدیریت اين شركت، در مسیر بهبود كیفیت فرآورده‌های تولیدی گام بردارد و فرآورده‌هایی تولید کند كه كمترین آثار مخرب را بر محیط‌زیست و جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صنعت درصدد است با اجرای پروژه‌های عظیم زیست‌محیطی، در فرآیندهای توليد و ارتقاء كیفیت فرآورده‌های نفتی، محصولات خود نظیر بنزین و گازوئیل را با بهترین كیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی به بازار عرضه كند. البته بايد گفت شرکت پالايش نفت اصفهان در مسير فعاليتش، همچون ديگر صنايع استان، برای تأمین آب با چالش‌هایی روبه‌رو می‌باشد.

پروژه‌های پالایشگاه اصفهان در جهت حفظ محیط‌زیست، در سه بخش آب، خاك و هوا اجرا می‌شود؛ فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه آب شركت، دستاوردهای خوبی را به همراه داشته است.

تصفیه و بازگردانی 320 مترمکعب در ساعت پساب ارسالی از واحدهای عملیاتی در تصفیه‌خانه صنعتی- تصفیه و بازگردانی 400 مترمکعب در ساعت پساب تصفیه‌خانه صنعتی، بویلرها و برج‌های خنک‌کننده در واحد اسمز معكوس (RO)  از جمله اقدامات پالایشگاه اصفهان در حوزه مدیریت پساب  است. تصفیه 40 مترمکعب در ساعت فاضلاب بهداشتی و استفاده برای آبیاری فضای سبز- بهینه‌سازی واحد بازیافت آب با نصب سیستم کلاریفایر RO و UF- استفاده از دستگاه UV در جهت گندزدایی فاضلاب بهداشتی- بهره‌برداری از واحد جدید RO5 در جهت استفاده از پساب واحد RO- نصب سیستم‌های الكترونیكی كنترل و كاهش مصرف آب با نصب شیرهاي  دارای سنسور از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته  در شركت است.

همچنين حذف روش آبیاری غرقابی و جایگزین کردن آبیاری تحت‌فشار و آبیاری قطره‌ای، پاک‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی به روش استحصال پلوم‌های آلودگی و عقد قرارداد با شرکت‌های معتمد سازمان حفاظت محیط‌زیست با هدف پایش آلاینده‌های آب از  اقدامات ديگر پالایشگاه اصفهان در زمینه مدیریت پساب است

 

راه‌اندازی خط انتقال، ایستگاه پمپاژ و تصفیه‌خانه پساب شهری در شركت پالایش نفت اصفهان

به‌منظور صیانت و مصرف بهينه منابع ملی و با توجه به بحران آب در استان اصفهان، سال گذشته ، پروژه ملی زیست‌محیطی تصفیه و استفاده صنعتی از فاضلاب شهری را با رویكرد كاهش مصرف منابع (آب شرب) و به ظرفیت 750 مترمکعب در ساعت راه‌اندازی شد

این پروژه  كه با حضور استاندار اصفهان به بهره‌برداری رسیده است، ظرف مدت 24 ماه انجام و با هزینه‌ای بالغ‌بر 100 میلیارد تومان در محل شركت پالایش نفت اصفهان انجام‌شده است.

همكاري شركت پالايش نفت اصفهان در طرح انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان

در تأمین مالی طرح انتقال آب خلیج‌فارس به اصفهان كه یک بازه زمانی سه‌ساله برای آن تعریف‌شده است، اين شركت  در كنار دیگر صنایع بزرگ استان نقشي پررنگ دارد كه انشاا... پس از راه‌اندازی این طرح با سهام خریداری‌شده، از آب انتقالی بهره‌مند خواهيم شد.

برنامه هاي در حال اجراي شركت پالايش نفت اصفهان

برنامه‌های آتي زیست‌محیطی شركت پالایش نفت اصفهان با موضوع آب: هیبریدی کردن برج‌های خنک‌کننده شركت، پروژه احداث واحد HERO High Efficient Reverse Osmosis باهدف بازیابی آب‌های فوق شور ناشی از دورریز واحد RO و پروژه پیش‌تصفیه پساب شهری مي باشد

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: پالایشگاه اصفهان اب شرکت پالایش نفت اصفهان مترمکعب در ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد